3 ting, du som fodboldspiller skal have med til kamp

Vil du gerne optimere din egen præstation på banen, når du skal til kamp? Så er der faktisk meget, du kan gøre, og det hele ligger ikke bare i den mentale forberedelse. Vi giver dig her tre gode råd til, hvad du skal huske til kampen for at kunne levere en toppræstation.

Brug sportstape til sokkerne

Fodboldsokker er store og en smule kluntede sokker, som ikke altid sidder helt tæt. Men det er her, billig sportstape kommer ind i billedet. Stram din sok godt til og sæt tapen på rundt om anklen og ved toppen af sokken. På den måde holdes sokken fast, og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du skal gå og trække sokken op under hele kampen. Det klarer tapen for dig. Derudover har tapen også en masse andre gode funktioner.

Banan til energi

Det værste, man kan gøre, er at møde op til kamp på fuld mave. Du vil hurtigt opleve, at du slet ikke vil kunne løbe, hvis du spist en masse mad, særligt kød. Spis et par timer før kampen og spis så en banan lige op til kampen, som kan holde dig kørende med god energi. Bananer har en god størrelse til fodbold, og så indeholder de store mængder af energi.

Benskinner

Det giver måske sig selv – men dommeren kan faktisk sige, at du ikke må spille en kamp, hvis du ikke har benskinner på. Derfor er de ekstra nødvendige. Du vil selvfølgelig også gerne undgå alvorlige skader, og det er jo derfor, man har dem på. For at præstere optimalt skal de helst være så små som muligt, så de ikke generer i skudøjeblikket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *