4 veje til et intelligent hjem

Flere og flere ting bliver den dag i dag automatiseret. Heriblandt ting i vores hjem. Du har måske allerede overvågning i dit hus eller timer på din kogeplade, men hverdagen kan sagtens blive endnu mere automatiseret og nemmere. Her får du fire veje til et mere intelligent hjem.

Smart light

Smart light er en pære, som kan meget andet end bare at give lys. Den kan nemlig tænde sig selv på bestemte tidspunkter eller erstatte dit vækkeur ved at tænde et blidt morgenlys, som minder om solen. Derudover kan den blinke i takt med musik, når du holder fest. Alt dette med blot et klik på din telefon.

Vaskemaskiner med fjernstyring

Gør tøjvasken lidt sjovere med en automatiseret vaskemaskine. Den hjælper dig med at dosere og spare på både vaskemiddel og vand. Derudover forkorter den også din vasketid. Hvis du anskaffer dig en med Home Connect, så kan du også betjene og overvåge maskinen fra din telefon eller tablet.

Robotstøvsuger

Du er formentlig allerede stødt på støvsugeren, som kan betjene sig selv. Det er både super tidsbesparende og praktisk. Når din støvsuger kører ofte, så tager dit hjem nemlig længere tid om at blive støvet til. Hvis du har hund er robotstøvsugeren ekstra praktisk. Det er ikke noget mere fustrende, end hele tiden at støvsuge nye hundehår op.

Automatisk kaffemaskine

Der er ikke noget bedre end, at kaffen allerede står klar, når du vågner. Specielt ikke hvis du er et B-menneske. Derfor vil du helt sikkert blive glad for en god kaffemaskine med timer. Du kan få mange forskellige slag i vidt forskellige prisklasser. Nogle kan kun brygge hele kander, hvor andre kan lave kopper og espressoshots.