Beskyt dine møbler med tynde gardiner

I Danmark er vi ekstra glade solen og det dejlige sollys, når det endelig er der. Men det kan også være tilgene på nogle punkter. Om sommeren er dagene lange, og det kan resultere i at møblerne falmer ogmister deres flotte farver idet de bliver udsat for meget tid med solens UV-stråler. Her kan vores langegardiner være en elegant løsning til at passe på både gulve og møbler. Vores lange gardiner filtrerer opmod 63% solens UV-stråler fra, så du ikke behøver bekymre dig om dine møbler.

Find dine nye gardiner blandt vores store sortiment

Du kan finde mange forskellige slags gardiner i vores sortiment. Fælles for dem alle, er at de fungerersom praktisk solafskærmning, samtidig med at lyset alligevel bliver lukket ind, så du kan nyde et lyst oghyggeligt hjem. Bring din indretning til nye højder med vores flotte lange gardiner, som passer perfekt tilethvert hjem.

Brug vores gratis guide til at vælge de rigtige gardiner

Fælles for alle de lange gardiner i vores sortiment, er at de alle er af høj kvalitet, og specielt designet tilat holde størstedelen af de skadelige UV-stråler ude af dit hjem. Vores lange gardiner bliver syet i voresdanske systue hvor kvaliteten er høj. Vi producerer dine nye, lange gardiner præcist efter de mål du harbrug for. Er du i tvivl om hvilke slags lange gardiner du skal bruge, kan du konsultere vores gratis guide.

Besøg vores showroom

Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde de lange gardiner, som passer perfekt til dit hjem. Du ervelkommen til at besøge os i vores flotte showrooms i Odense, Viborg og på Frederiksberg. Her står viklar til at svare på alle spørgsmål.