En ladkran er det fleksible valg til de mange tunge løft

Med en ladkran letter du arbejdet betydeligt for dig selv, hvis du har mange løft i din hverdag. Du skåner ryggen og sparer tid og slid. Fordi de er nemme at medbringe og flytte, og kan komme til der hvor det ellers er småt med pladsen, er ladkraner det rigtige valg til meget anlægsarbejde af begrænset størrelse.

Har du en mindre virksomhed, som kører rundt til mange opgaver og derfor har brug for fleksibilitet når det kommer til værktøjet? Så kan du med fordel investere i en kran, der kan flyttes når du har brug for det, som henter og bringer sig selv og som ikke skal efterlades på byggestedet hver gang det er fyraften. En ladkran er det fleksible valg til de mange tunge løft

Ladkran, minikran eller hånd-kran?

Der findes mange typer af kraner, som er velegnede i forskellige situationer. Af de helt små kan nævnes en håndhydraulisk kran, som styres ved håndkraft og er god i værkstedet, men også kan monteres på både trailere, ladbiler og i kassebiler.

En minikran er en stationær kran, som på grund af størrelsen kan komme til på de mest ufremkommelige steder. Den kan klappes sammen og bliver dermed meget medgørlig, og kan medbringes i bilen eller på traileren.

Desuden findes der knap-on kraner af forskellige typer. Disse er de lidt større kraner, som kan monteres på ladvogne, trailere eller i kassebiler. Monteringssystemet er fleksibelt og gør det muligt at flytte kranen mellem forskellige køretøjer uden brug af værktøj.

Store, stationære kraner kan være nødvendige til det tungeste arbejde, men hvis du arbejder med emner og opgaver af begrænset vægt, kan du med fordel kigge på en mindre kran. En kran kan effektivisere arbejde og reducere det fysiske slid på dine medarbejdere, og give jer alle en lettere arbejdsgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *