Få den bedste soveoplevelse med senge fra bluemoon.dk

Få den bedste soveoplevelse med senge fra bluemoon.dk

Fungerer du uden søvn? Svaret er formentlig nej både for dig og blandt størstedelen af verdensbefolkning. Bluemoon.dk har mere end 30 års erfaring i at give dig den bedste soveoplevelse. De er forhandlere af et stort udvalg af futoner, sovesofaer og senge samt andre indbydende artikler, der alle har komforten i fokus.

Bluemoon.dk er mere end en forhandler af senge, de er også specialister i søvn. De ved nemlig, at en seng ikke bare er en seng. For at opnå den bedste søvn skal du være indehaver af en seng, der passer til din krop og dit søvnmønster.

Bluemoon.dk tilbyder senge i høj komfort

Du vil opleve, at hos Bluemoon er det underordnet, om du er et morgenmenneske, syvsover eller natteravn. De vil kunne tilbyde kvalitetsprodukter udover det sædvanlige med høj komfort og et lækkert og stilfuldt design, som tilgodeser din smag og præferencer – og de sætter en ære i at hjælpe dig.

Hos bluemoon.dk vil du nemlig altid føle dig som en royalgæst, der bliver passer og plejet af de kompetente medarbejdere. Det vigtigste er, at du forlader bluemoon.dk med en tilfredsstillende følelse ud over det sædvanlige.

Leder du efter en seng eller en sofa til gæsteværelset, der vil kunne huse hyggelige sleepovers, spontane byture eller plads til den store familie der kræver et par ekstra opredninger, så hjælper Bluemoon.dk også gerne.

Få fingrende i anerkendte mærker hos Bluemoon.dk

Foruden Bluemoon.dk’s lækre madrasser, sovesofaer og futoner er de også forhandlere af et stort udvalg af sengetilbehør. Herunder puder, plaider, tæpper etc.

Fristelserne er mange hos Bluemoon.dk, og de bliver kun endnu større i valget af de anerkendte mærker butikken rummer.

De er forhandlere af produkter fra Innovation Living, Futonwerk, Tjørnbo og FATBOY samt en lang række andre anerkendte mærker.

Er du blevet fristet til at forny dit soveværelse eller gæsteværelse? Bluemoon.dk’s kompetente og smilene medarbejdere står altid klar til at rådgive dig ved en personlig betjening uanet, hvilke vejledende- eller tvivlsspørgsmål, som netop du brænder inde med.

Du er altid velkommen til at besøge Bluemoon.dk dag og nat. Men har du brug for at se produktet inden køb, kan du besøge deres showroom med udstillede modeller i deres fysiske butik på Rosenørns Allé 2, 1634 København V eller kontakte dem på telefon 33 13 01 31 eller info@bluemoon.dk for yderligere information.

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes