Få selvtilliden tilbage med toupé til mænd

Hos Toftild er vi specialister indenfor alt med hår og hovedbeklædning. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig som sig selv og at føle sig selvsikker. Mange mænd lider af hårtab hvad enten det er i form af høje tindinger, tyndt hår eller skaldede pletter. En toupé til mænd er en fantastisk løsning til dig, der vil have selvtilliden igen.

En naturtro løsning

Når du kigger på toupé hos Toftild, vil du hurtigt se, at de er naturtro og flotte. De kan styles på flere forskellige måder, og du kan vælge at gå en helt ny vej med din toupé eller du kan holde det i den stil, du havde tidligere med dit eget hår. En toupé er en fantastisk løsning til dig, som ønsker en hurtig samt holdbar løsning, og til dig som ønsker at undgå kirurgi. Toupéen sidder fast på hovedet 24/7, så du kan leve dit liv fuldt ud.

Et populært valg

Hårtab er desværre stadig et kæmpe tabu i samfundet, men i takt med at flere og flere får naturtro toupéer, bliver det mere normalt. At få ordnet håret, når det handler om hårtab kan dog stadig være en grænseoverskridende ting at snakke med andre om. Derfor kan du hos Toftild prøve forskellige styles af i et privat behandlerrum. For os er det vigtigste at du får en god og tryg oplevelse, og har mod på at prøve forskellige ting af, så du finder lige præcis den toupé samt frisure, der udtrykker, hvem du er.

Kontakt os allerede i dag

Du kan booke en email-konsultation med os, hvor du sender billeder af din nuværende hårsituation. På den måde kan vi guide dig online, hvis du har en travl hverdag. Du er også velkommen til at få en uforpligtende samtale med os i en af vores afdelinger i enten Århus, Aalborg eller København. Vi ser frem til at høre fra dig.