Gør din hverdag mere frisk og sund med en frugtordning

Kender du det, at klokken har slået 14, og du er sulten, men har allerede spist din frokost? Du kan måske holde den kørende på kaffe, men der mangler ligesom noget. Det er her, en frugtordning med frisk og lækker frugt leveret til din virksomhed kan hjælpe dig. På frugtordning.dk finder du et enormt udvalg af forskellige frugt og løsninger, som kan tilpasses dit firma og jeres vaner. Det skal være let at tage det sunde alternativ i en travl hverdag.

Glæde og kvalitet i din hverdag

På frugtordning.dk er kvaliteten høj, og frugten altid frisk. Det er netop det, som skal sikre dig, at du får den bedste sunde snack, når der lige kan sniges en pause ind. Dig og din kollega kan mødes over en skål med flotte vindruer og få en kort hyggesnak, før arbejdet kalder igen. Det kan være med til at skabe overskud og mere glæde i hverdagen, som hurtigt kan føles lidt grå og kedelig.

En frugtordning giver jer en sundere virksomhed, en grønnere CSR-politik og mere motiverede kolleger. Og så er det selvfølgelig nemt og hurtigt at bestille, så du kan vende tilbage til arbejdet.

En ordning tilpasset din virksomhed

Tilbuddene er mange, for ordningen med frugt kan tilpasses lige præcis efter dit firmas behov. Du kan vælge det eksakte antal stykker frugt eller vælge en blandet kasse eller kurv. Der er også et økologisk alternativ, hvis sundhed er en prioritet. Derudover er der et stort udvalg af nødder og tørret frugt eller forskellige frugtsnacks af allerede udskåret frugt.

Mulighederne er mange, og du kan læse og lade dig inspirere til en grønnere og sundere hverdag på frugtordning.dk, hvor de forskellige kasser og kurve er fremvist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *