Hold dig varm med tøj af uld

Der kan godt være rigtig kolde herhjemme i løbet af efteråret og vinteren, og sommetider også i det tidlige forår. For at komme kulden til livs og holde sygdomme for døren, er det vigtigt, at vi klæder os på efter vejret. Dette kan du gøre med tøj af uld, der holder dig varm hele dagen og føles både blødt og lækkert mod huden. Uldtøj kan du blandt andet få fra det danske mærke, BLUSBAR by basics, der producerer tøj i merinould; lige fra lækre cardigans til kjoler, bluser og sågar bukser.

Uld har mange gode egenskaber

Uld har mange gode egenskaber, som vi kan nyde godt af de i kolde måneder. Først og fremmest er uld et naturmateriale, hvilket gør det bæredygtigt og uskadeligt, når det behandles rigtigt. Uld er med til at holde på varmen, så du ikke risikerer at gå og fryse. Faktisk er uld temperaturregulerende og er således godt til både kolde og varme dage. Det er desuden åndbart, hvilket gør det rigtig behageligt at have på, og så er det bakteriehæmmende, så du slipper for irriterende svedlugt og andre ubehagelige lugte.

Vælg bæredygtighed og høj kvalitet

Nogle af hos har nok prøvet at have uld på, der både kradsede og kløede, og derfor har mange en lidt ambivalent holdning til uld. Men vælger du en uld i høj kvalitet, slipper du for krads og kløe. Her er f.eks. merinould et godt valg, som er rigtig blødt og lækkert at have på. Derudover er det en god idé at vælge OEKO-tex certificeret uldtøj, da du dermed sikrer dig, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadende stoffer, og at det er produceret på bæredygtig vis. OEKO-tex tester for mere end 300 forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer, du ikke vil have på din hud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *