Husk disse ting, når du vil starte landbrug

Hvis du ikke har haft landbrug før, vil du næsten uanset dine forventninger blive overrasket over mængden af arbejde, der ligger i det at have dyr og afgrøder at pleje. Men det betyder ikke, at det er en umulig opgave – du skal bare lige ind i rytmen og arbejde derfra. Fordi det vil helt sikkert være overvældende til en start.

Vi giver dig her ting, som du bør have i dine overvejelser, inden du starter landbrug op.

Du skal have meget specialudstyr

Og det gælder til alle facetter af dit landbrug. Avler du grise, skal du blandt andet have en grisevægt, ornesprays, varmelamper og meget mere. Dette er en meget dyr post, og man skal være sikker på, at man ved, hvad man laver, inden man går i gang, for det kan godt blive dyrt.

Langt til nabo og indkøb

Hvis du er vant til bylivet, kan du godt glemme alt om den måde, du plejer at leve på. Der er ingen cafeer i nærheden, og man skal ofte køre mange kilometer for at finde indkøb. Alt tager bare længere tid, og man skal være indstillet på at drive landbrug er en livsstil mere end bare et job.

grass field

Invester i godt alarmudstyr

Når man bor langt væk fra andre, er man mere eksponeret over for indbrud og andre dårligdomme. Tyvene går efter huse med langt til naboen, og der er som regel heller intet lys på vejene, når de arbejder. Husk at skilte med din overvågning hele rundt om dine bygninger, da tyvene kan komme fra alle indgangsvinkler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *