Jysk Biobrændsel er din ekspert i biobrændstof

Jysk Biobrændsel er din ekspert i biobrændstof

Hos Jysk Biobrændsel har vi leveret biobrændstof i høj kvalitet til hele Danmark siden 1999, hvilket i dag placerer os blandt landets førende specialister inden for feltet. Biobrændstof er en samlet betegnelse for alt det brændstof, der fremstilles af naturlige materialer som eksempelvis halm, flis, planteolie og træ. I og med at det er fremstillet af naturlige materialer, er biobrændstof et bæredygtigt produkt. Blandt Jysk Biobrændsels udvalg af biobrændstof finder du både træbriketter, fyringsolie, strøelse, hestespåner og træpiller i sække og løsvægt. Eftersom vores udvalg strækker sig så vidt, tør vi godt garantere, at vi også har et biobrændstofsprodukt, der passer til dine opvarmningsbehov. Hos Jysk Biobrændsel kan du købe biobrændstof til meget konkurrencedygtige priser. Oven i hatten får du gratis levering til hele Danmark med undtagelse af øer, der ikke er brofaste. Vi fører udelukkende biobrændsel fra anerkendte og kvalitetsbevidste mærker såsom Scandbio og Heatlets, hvis produkter vi står 100 procent inden for.

Jysk Biobrændsel – et miljørigtigt valg

At skåne miljøet og spare på klodens begrænsede ressourcer er af højeste prioritet hos Jysk Biobrændsel. Har du et ønske om at gøre det samme, så er du kommet til det rette sted. Hvis du kigger på blandt andet vores biobrændstof i træ, vil du opdage, at det er CO2-neutralt. Det skyldes, at træ ikke frigiver mere CO2, når det bliver brændt af, end det optager fra luften, når det vokser i skoven. Dertil er vi hos Jysk Biobrændsel meget opmærksomme på at nedsætte distancen, vores varer transporters. På den måde sparer vi miljøet for endnu mere CO2-udledning. Derfor leveres meget af vores biobrændstof fra Sverige og andre nabolande.

Hos Jysk Biobrændsel sælger vi både biobrændstof til private og erhverv. Har du brug for professionel rådgivning, så kontakt os endelig på telefon +45 76 69 00 10 eller mail sp.foder-og-energi@mail.dk.