Køb pallereoler brugt og spar penge på det populære opbevaringssystem

På tværs af industrier i Danmark er der stort behov for gode opbevaringssystemer, der kan give overblik og orden. Uden den nødvendige orden kan man få unødvendigt lange ekspederingstider, og dermed dårligere kundeservice. Overvejer du at investere i et nyt reolsystem, kan du kigge på at købe pallereoler brugt.

Har du en virksomhed med et fysisk lager, så ved du hvor vigtigt det er at have et godt lager, som er indrettet efter virksomhedens behov. Disse behov ændrer sig som bekendt hele tiden, og kan betyde at du får brug for at udskifte dine systemer eller flytte til et større eller mindre lager.

Det er netop disse ting, der også får virksomheder til at sælge deres brugte reoler. Det er sjældent fordi reolerne er slidte eller har fejl og mangler, men blot fordi de ikke længere opfylder virksomhedens behov. Men måske er det netop de reoler, du er på udkig efter – og så kan du gøre en virkelig god handel.

Hvis du og din virksomhed går ind for bæredygtighed, er det endnu en grund til at kigge på det brugte marked, inden du kaster for mange penge efter spritnye reoler.

Kasse, Kasser, Lager, Paller, Palle, Reoler, Brun Kasse

Brugte pallereoler i særdeles god stand

Arbejdstilsynet stiller krav til de pallereoler, danske virksomheder bruger, og derfor skal reolerne også synes én gang om året. Når du køber brugte pallereoler, skal du derfor være opmærksom på, hvornår de sidst er blevet synet. En god og pålidelig forhandler vil altid kunne forsyne dig med disse oplysninger.

Vær derfor også opmærksom på eventuelle skader på reolerne, som skal udbedres, inden de tages i brug. Ofte vil reolerne ingen skader have, men det er i sidste ende dit ansvar at reolerne er sikre. Her kan du med fordel alliere dig med en erfaren forhandler, som ved, hvad du skal kigge efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *