Møbellåse til ethvert behov på Totallaase.dk

Møbellåse til ethvert behov på Totallaase.dk

Opbevarer du værdifulde ting i dine møbler såsom smykker og uerstattelige dokumenter, anbefaler vi, at du aflåser møblerne med møbellåse. Hos Totallaase.dk har vi møbellåse til ethvert formål, og du kan med garanti også finde en møbellås i vores webshop, som passer til dine behov. Vores møbellåse er ofte på tilbud – derfor bugner vores webshop lige nu med slagtilbud og favorable priser, så det er bare om at slå til. Vores møbellåse er særligt tiltænkt skabe og skuffer i inventar, men de kan også være nyttige andetsteds. Til alle vores møbellåse medfølger to nøgler, så du er dobbeltsikret, såfremt du skulle miste den ene.

Totallaase.dk – din troværdige leverandør af sikringsprodukter

Totallaase.dk er ejet af Carsten Thorsen, som har arbejdet i sikringsbranchen i over 25 år. Den mangeårige erfaring er din garanti for kvalitetsrige produkter og høj kundeservice. Vores udvalg af sikringsprodukter byder foruden en verden af låse, herunder møbellåse, på et bredt sortiment af låsecylindre, låsebeslag, nøglekontakter, sikringsbeslag, nøgler, dørgreb, dørpumper, postkasser, adgangssystemer, værdiopbevaring, medicinskabe, nøgleskabe, tv-overvågning, tilbehør og værktøj til montering. Er der et sikringsprodukt, som du mod forventning ikke kan finde i vores webshop, så kontakt os endelig – vi skaffer med glæde produkter til dig, som på nuværende tidspunkt ikke hører til blandt vores sortiment.

Kontakt Totallaase.dk allerede i dag

Hvis du har brug for hjælp til dit valg og køb af møbellåse eller andet sikringsudstyr, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sidder klar med gode råd og kompetent vejledning på telefon +45 70 26 80 02 og mail info@totallaase.dk. Vi leverer dine sikringsprodukter hurtigt og effektivt, og såfremt du køber for mere end 499 kroner i vores webshop, betaler vi for leveringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *