Privat leasing af bil i Viborg

Hos Agilease i Viborg kan du som privatperson lease en bil. Hvis du ønsker fleksibilitet, lavere registreringsafgift og at kunne skifte bil hyppigere, så er leasing bestemt en løsning for dig. Det er både nemt og hurtigt at få en privat leasingaftale i hus, så du kan komme ud og køre i din leasede bil så hurtigt som muligt.

Fordele ved at lease privat

Privatpersoner vælger oftest leasingformen, der hedder operationel leasing, der i daglig tale kaldes privatleasing. Inkluderet i denne aftale er forskellige fordele såsom at få skiftet fra sommer- til vinterdæk og vice versa, hvilket kan være en livsvigtig ting at gøre. Der er også andre fordele inkluderet i pakken, som du kan nyde godt af. Ved at lease en bil fra Agilease i Viborg kan du altså slippe bekymringerne.

Spar penge

Når du leaser en bil fra os, så betaler du et startgebyr, hvorefter du betaler en månedlig ydelse imod at kunne benytte bilen. Du skal derfor ikke i banken og tage et kæmpe lån for at blive godt kørende, når du leaser. Du sparer som sagt også penge på registreringsafgiften, og du kan skifte bil oftere, da omkostningerne er mindre igennem leasing. Du kan altså lade pengepungen slappe af ved at lease en bil privat fremfor at købe ny bil.

Et pålideligt firma

Agilease er et firma, som du kan stole på, hvilket vores anmeldelser reflekterer. Vi har eksisteret siden 2001, hvor vi startede som bilforhandler, men har gennem årene skiftet retning og fokuserer nu på leasing. Vi er eksperter på området, og går højt op i at du har en tryg oplevelse. Vi er med dig hvert skridt af vejen på din leasingrejse.