Sådan laver du prismærker til tøj

I detailbranchen er det essentielt at kunne mærke sine varer med priser. Her på siden finder du et udvalg af tekstilpistoler, som skyder prismærker til tøj. Sikkerhed kommer først og derfor kan du nemt og sikkert lave prismærker til tøj, med de brugervenlige tekstilpistoler her på siden. De kræver ikke ret meget og er yderst effektive til arbejdet. Metalnålen på pistolen skal bare føres igennem hullet på kartonetiketten og stoffet og så snart du trykker, føres plastik snoren igennem nålen og hæfter kartonetiketten fast på stoffet. Så kan du hurtigt og effektivt lave prismærker til tøj.

Tekstilpistoler til prismærker til tøj

Det vigtigste er, at tekstilpistolerne er yderst brugervenlige og sikre at bruge, men din tekstilpistol skal også passe til dig. Derfor kan du vælge mellem forskellige toner af rød og blå, samt forskellige prisklasser, når du skal købe din tekstilpistol. Tekstilpistolerne står til mellem 170kr og 360kr. Det betyder at du ikke bare hurtigt og nemt, men også billigt kan komme i gang med at lave prismærker til tøj. Inden du køber din tekstilpistol, skal du dog være opmærksom på, at nogle er bedre egnede til visse opgaver end andre. F.eks. passer nogle bedre til finmaskede tekstiler, hvor andre passer bedre til andet tekstil. Tag et kig på udvalget herunder.

En kompetent forhandler

Skal du lave prismærker til tøj og er du i tvivl om hvilken tekstilpistol der passer bedst til dit projekt? Så tøv ikke med at kontakte PrisPistoler.dk. De har nemlig over 30 års erfaring i branchen og du får med garanti den vejledning, du har brug for. Så er du klar til at lave prismærker til tøj.