Skab nyt liv med stærk murmaling

Er malingen på dit hus begyndt at krakelere? Eller har du lige købt nyt hus og ønsker, at det er en anden farve? Skal dit hus’ facade moderniseres? Så invester i stærk murmaling fra Farve X-perten i Svendborg.

Beskyt dit hus’ facade mod vind og vejr

Med murmaling fra Sigma coating kan du beskytte dit hus’ sokkel og facade mod vind og vejr. Malingen fra sigma er af den højeste kvalitet og bekæmper også begroninger såsom alger eller mos. Hos Farve X-perten har vi flere forskellige slags murmaling, som har forskellige fantastiske egenskaber.

Vores udvalg

I vores udvalg finder blandt andet murmalingen Facade Topcoat Matt, som kan modstå en let regnbyge efter 20 min i 23 graders varme og efter kun 3 timer i 5 graders varme. Malingen kan påføres i ned til 2 graders varme og har en utrolig lang holdbarhed. Du finder også Facade Topcoat Semi-matt, som har en utrolig holdbarhed over for vejret, er eminent til at bekæmpe begroninger og er karbonatiseringsbremsende. En anden type maling er Siloxan Topcoat Matt, som har en utrolig høj resistens over for vanddamp og søn er smudsafvisende. Den har et flot kalkmat udseende og bekæmper også begroninger. Hos Farve-Xperten er der altså med garanti en murmaling, der passer til dine behov.

Kom og få en snak med os

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder inden for robust og holdbar murmaling, så kom gerne et smut ned i en af vores butikker i Svendborg, Ringe eller Odense eller kontakt os per telefon eller mail. Vi står klar med gode råd og vejledning, så du får den murmaling, der opfylder alle dine behov.