Skønne produkter og designs fra Kay Bojesen hos Recreationstyling

Skønne produkter og designs fra Kay Bojesen hos Recreationstyling

Hvad end det er figurer, plakater eller service, er det svært at komme udenom Kay Bojesen blandt sortimentet. I hvert fald hvis man er til det klassiske design fra en de største danske designere. Måske mangler du et af produkter fra Kay Bojesen til at løfte looket i dit hjem? Eller måske du er på udkig efter den helt perfekte gave, som gerne skal blive ved med at være smart? Kay Bojesen kunne her være et oplagt bud, som du kan finde et bredt udvalg af hos Recreationsstyling.

Recreationstyling er en danskejet webshop, der åbnede tilbage i 2012. Siden de åbnede har de gået nøje op i at udvælge de nyeste designs, brands og tendenser. Alt sammen for at skabe deres unikke designunivers. For dem er det vigtigste, at de kan være med til at genskabe dit hjem til noget mere moderne, så det indbyder til dig selv og alle dine gæster. Tjekker du deres hjemmeside ud, vil du blive mødt af en række upcoming brands, du måske ikke har hørt om før, medmindre du er en interiørnørd som dem selv hos Recreationsstyling. Men også de klassiske designere vil dukke op på siden, som tidsløse Kay Bojesen. Ligegyldigt hvad er siden et kig værd for, om ikke andet, at blive inspireret af deres håndplukkede udvalg.

Bestiller du en af de smukke Kay Bojesen produkter hjem fra Recreationstyling, kan du forvente levering indenfor 2-5 dage. Er det en gave, pakker de den også gerne smukt ind for dig. Og ønsker du først at komme i kontakt med butikken, står de altid klar til at hjælpe dig over telefon eller mail. Du kan skrive til dem på info@recreationstyling.dk eller ringe til dem på 20657865.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *