Trænger du til en pause fra hverdagen?

Trænger du til en pause fra hverdagen?

Når man går rundt og har en travl hverdag, kan man godt glemme at tage de pauser, man går og trænger til. Kroppen kræver, at man holder pauser, og hvis ikke man gør det, kan det gå ud over kroppen, og man kan blive negativt påvirket, hvis man ikke passer på sig selv og sin krop.

Derfor er det vigtigt, at man husker at lytte til sin krop og give den pause, når den har brug for det. For ellers kan det have store og lange konsekvenser for sit velbefindende.

Vi har alle forskellige måder at holde pause på, og vi kobler fra på vidt forskellige måder fra hverdagens stress og jag. Der er også forskelligt fra person til person, hvad der hjælper, og hvordan man bedst muligt får mest muligt ro. Men det er ikke ensbetydende med, at én metode ikke kan virke på mange.

Ved du ikke helt, hvordan du bedst muligt får kroppen ned i tempo, eller har du måske brug for at finde en ny måde at holde pause på? Så skulle du måske give flydeterapi hos Floatstudio.dk en chance.

Flydeterapi er godt for både krop og sjæl

I flydeterapi ligger du i en flydetank, hvori du ligger og flyder på saltvand. Dette er muligt på grund af det høje indhold af epsom salt i vandet, der endda er højere end saltindholdet i Det Døde Hav. Når du ligger i det varme saltvand, slapper din krop fuldstændig af. Her bliver det muligt for dig at glemme alt om din travle hverdag, og du kan rette dit fokus indad. På den måde får du mulighed for at fokusere på dig selv og dit sind gennem flydeterapi.

Der findes mange fordele ved flydeterapi. Heriblandt er, at det lindrer kroppen for stress, angst og depression. Andre fordele er, at det øger din søvnkvalitet, samt er det smertelindrende. I det hele taget er flydeterapi med til at øge dit generelle velvære, da du går derfra med fornyet energi og overskud. Der er derfor ingen grund til ikke at give flydeterapi et forsøg.

Så søger du en ny måde at koble af på, så vil det være værd at give flydeterapi et forsøg, da der netop er så mange fordele at finde ved det. Det er både godt for dig selv, din krop og din sjæl.