Vil du gerne lave dine egne smykker?

Har du nogensinde været i en smykkeforretning og været på udkig efter en ny ring eller et flot armbånd, men hver gang du finder et smykke, du godt kan lide, er der en detalje, du ikke bryder dig om? Det kan være, du skal prøve at fremstille dine egne smykker. Læs her, hvordan du kommer godt i gang med at lave dine egne smykker.

Køb materiale af god kvalitet

Når du skal i gang med at lave dine egne smykker, kan du lige så godt få fingre i materiale af god kvalitet, så dine smykker bliver smukke og luksuriøse, selvom du selv har lavet dem. Køb for eksempel Swarovski krystalperler til din hjemmelavede halskæde eller ring. Der er mange forskellige og smukke varianter at vælge imellem, som alle sammen kan give dine hjemmelavede smykker et unikt og elegant look. Hvis du gerne selv vil designe et smykke, men ikke gider bruge for mange kræfter på det, kan du selvfølgelig altid købe Swarovskis krystalperler og sætte dem på en halskæde, du har i forvejen, eller du kan købe en ny halskæde, der passer til de perler, du gerne vil udsmykke dig med.

Anskaf dig de rigtige redskaber

Alt efter hvad sværhedsgraden er på det smykkeprojekt, du er ved at kaste dig ud i, skal du have de rette værktøjer ved hånden. Rigtige smykkemagere bruger en rundtang, en bidetang, en almindelige fladtang og en spids fladtang. Disse redskaber hjælper dig med at bøje og manipulere metallet, du arbejder med. Hvis du er heldig, har du allerede nogle af redskaberne i din værktøjskasse.

Vær kreativ

Tilbage er bare at slå håret ud og slippe din kreative side løs. Du har udstyret og værktøjet i orden, nu skal du bare øve dig, til du pludselig står med det smykke i hånden, du altid har gået og drømt om.