3 kontroversielle måder at få mere tid

Hvis du savner mere tid i hverdagen, så har du det ligesom de fleste andre. I gennemsnit bruger vi 28 timer på kedelige hverdagsopgaver. Vi gør rent, laver mad og vasker tøj. Men ved du hvad? – Sådan behøver det ikke at være.

Du kan lave om på måden du gør ting og få tid til alt det du gerne vil. Du kan pusle i haven, lege med børnene eller sidde på en altan med en kop kaffe og læse tegneserier.

Måde 1: Lad være med at gå på arbejde

Hvad, nej – jeg er da nødt til at arbejde, udbryder du forfærdet. Ja, det er du, men du behøver ikke altid at gøre det på arbejdspladsen. Prøv at forslå din arbejdsgiver at tage nogle hjemmearbejdsdage. På den måde slipper du for transporttid.

Du er også langt mere effektiv når du ikke bliver forstyrret af kollegaer og kaffepauser. Du kan nemt spare 25 procent i arbejdstid. Foreslå eventuelt en fire dages arbejdsuge.

Måde 2: Brug et vikarbureau

Hos Vikarservice laver de også aftaler med private. Du kan få skræddersyet en løsning og slippe for rengøringen derhjemme. Du behøver aldrig at købe rengøringsmidler igen. Du behøver ikke at røre en støvsuger mere i dit liv.

Der findes mennesker der lever af at gøre det du vil slippe for. Lad dem gøre det.

Måde 3: Få alt leveret

Kan jeg det? – Jeps, alt kan blive leveret eller hentet ved din dør. Du kan købe ind online. Alle dine dagligvarer kan du få leveret ved hoveddøren. Friske varer som frugt, grøntsager og kød kan du bestille på abonnement. Du kan købe tøj, skruer og bøger online. Du behøver ikke at gå ned i butikken for at købe det. Du skal højest gå ned i den nærmeste pakkeshop for at hente varen.