Optimer dit hjem med et smukt Newyorker gulv

Hvis du ønsker at have et gulv i dit hjem som emmer af storbystemning, så er et Newyorker gulv fra NeoCoating løsningen for dig. Gulvet skaber et rå betonlook ligesom man ofte ser i film i newyorker lejligheder eller de såkaldte lofts. Bestil dit flotte og nye Newyorker gulv fra NeoCoating allerede i dag og optimer dit hjems udtryk.

Et funktionelt og smukt gulv

Der er meget mere til Newyorker gulve end bare det flotte rå betonlook. Gulvet udlægges nemlig enten polyurethan eller epoxy alt efter hvor meget, gulvet skal kunne bære i hverdagen. Polyurethan er et materiale, der egner sig godt til hvis gulvet skal bruges i dit hjem, hvorimod epoxy er mere hårdført og egner sig bedre på arbejdspladser, hvor der skal køre tunge maskiner rundt. Polyurethan virker også stødabsorberende og lyddæmpende, så du passer på din krop og skaber et roligt miljø i dit hjem ved at investere i et Newyorker gulv lavet med polyurethan.

Et væld af farver

Hos NeoCoating kan du få dit Newyorker i lige den farve, du ønsker. Når du køber gulv gennem NeoCoating er du sikker på, at få et produkt ind ad døren, som der er blevet puslet om. Vi går højt op i at du får lige præcis det produkt, som du har gået og drømt om. Hvis du gerne vil opleve gulvene inden, du investerer i dem, så er du altid velkommen til at besøge vores 500 kvadratmeter store showroom, hvor du kan få syn for sagen. Du kan samtidigt også få en snak med os og et uforpligtende tilbud i forhold til dine fremtidige Newyorker gulve.