Hjemmesko der ikke sætter CO2-aftryk

En hjemmesko skal få dig til at føle dig hjemme. Det er sjældent at en hjemmesko behøver at være moderigtig. Den har en funktion. Den gør det mere behageligt at gå på hjemmets gulve og så varmer den fødderne når der er koldt udenfor.

Haflinger hjemmesko er et tidløst design for både mænd, kvinder og børn. De er lavet i uld og fås i et væld af varianter. Der er helt sikkert et par der passer til dig også.

Kun naturmaterialer hos Haflinger

Haflinger er et mærke du kan købe i det meste af verden. Her i Danmark kan du købe det hos Det Halve Kongerige.

De bruger udelukkende naturmaterialer i deres sko. Således er alle sko lavet af uld eller læder med en sål af kork. Vi har plastik nok i verden, og skoindustrien elsker generelt kunstmaterialer. Derfor har Haflinger sat sig tungt på bæredygtig produktion.

Bæredygtighed er tidløst design

Tidløst design er ikke det samme som kedeligt design. En hjemmesko kan sagtens være både behagelig og passe til din afslappede stil. På kontoret er du måske nødt til at have bestemte sko på for at virke professionel.

Men derhjemme kan du slappe af og være dig selv. Du kan vælge de hjemmesko der passer bedst til din stil og dit humør. Du kan endda få hjemmesko der passer til årstiden eller højtiderne. Juledesigns er særligt populære.

Mindre CO2 er godt for verden

Haflinger har fokus på at producere sko uden at sætte et stort CO2-aftryk. Og har du tænkt over at en virkelig god hjemmesko kan motivere dig til at tage flere arbejdsdage på hjemmekontoret? Det betyder mindre transport og forbrænding. I stedet kan du sidde derhjemme og arbejde med god samvittighed og varme fødder. Bæredygtige hjemmesko er det rigtige og behagelige valg.