Facaden er din ejendoms ansigt udadtil

Facaden på din bygning eller ejendom – og det gælder lige fra erhvervsejendommen, kontordomicilet til beboelsesejendommen – er ansigtet ud til verden. Facaden bør naturligvis være velholdt, uanset hvilket materiale facaden består af, hvis ejendommen skal gøre et godt indtryk. En træt og slidt facade giver indtryk af ligegyldighed og giver ikke lyst til hverken at bo eller arbejde i bygningen. Facader kan naturligvis bestå af mursten, men der kan selvfølgelig også være tale om stålfacader, betonfacader og pudsede facader.

Facaderens holder din ejendom i topform

En professionel facaderens er løsningen, hvis facaden skal vedligeholdes optimalt. Men selve afrensningen af facaden bør ofte gå hånd i hånd med en algebehandling, således at facadens overflade ikke er så modtagelig for begroning af alger. En algebehandling i forbindelse med en facaderensning betyder samtidig, at der er behov for en mindre facaderens efterfølgende.  

Lad professionelle stå for afrensningen af din facade

Det kræver knowhow, erfaring og ikke mindst udstyr at kunne stå for afrensningen af facader. Derfor er det oplagt at give opgaven til professionelle. Rengøringsfirmaet Super1Rent er specialiseret i alle typer af specialrens, herunder også professionel facaderens. Firmaet er specialiserede i at gøre rent og afrense facader i alle højder, og da det kan være svært at finde ud af, hvilken behandling der er mest optimal for den enkelte ejendom, så tilbyder Super1Rent rådgivning om den rette løsning til din ejendom. Facaderensning kræver ofte brug af kemikalier, men rengøringsfirmaet har en miljørigtig tilgang til arbejdet, i og med at der før afrensning lægges en membran ud som opsamler kemikalierne, således at hverken personer i og omkring bygningen eller miljøet tager skade af afrensningen. Når arbejdet er tilendebragt, så bortskaffes kemikalierne på forsvarlig og miljøvenlig vis. Når du får lavet en facaderensning af Super1Rent, så følger der en vinduespudsning med, så du ikke skal tænke på det bagefter.

Du kan komme i kontakt med Super1Rent ved at udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside eller ved at ringe til deres hovednummer. Deres specialister kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du bedst kan vedligeholde din facade i forhold til facaderens, algebehandling og imprægnering mod graffiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *