Løbet tør? Engrospriser har det, I mangler

Løbet tør? Engrospriser har det, I mangler

Hos Engrospriser kan I finde alt det, som I, som virksomhed, lige står og mangler. Alt ligefrem, tænker I, og ja, det kan I. Er I en entreprenørvirksomhed, fødevareproducent, skole eller anden institution eller noget helt andet, så vil I kunne finde produkter, der vil være brugbare for jer. Deres udvalg kan virke som en mærkværdig blanding af vidt forskellige produkter, men det betyder, at I ofte vil kunne finde det, I står og mangler.

Stort og bredt udvalg

  • Værktøj: Stort udvalg af kvalitetsværktøj til gode priser. I kan nemt finde frem til den type, I leder efter, med deres inddeling i kategorier og underkategorier. I kan finde alt fra håndværktøj, murer- eller malerartikler, værkstedsinventar og meget andet.
  • Engangsartikler: Her kan I finde alt i poser, service, emballage, rengøring, samt bæredygtige artikler. Sortimentet er stort, så I kan finde det, I skal bruge.
  • Vejskilte/afspærring: Bredt udvalg af skilte og skiltestandere, der er fremstillet af højtryksaluminium, som er særlig holdbart. Så hvis I mangler skiltning til boligforeningen eller byggepladsen, så er det her, I finder det.
  • Fritid og have: Her finder I alt til havearbejdet, campingturen, terrassen, cyklen og motionsrummet, samt mange andre ting.
  • Honda: Her finder I det helt rigtige udstyr og produkter fra Honda Power Products – de gode produkter og løsninger til gode priser.

Tillid giver godt samarbejde

Handelsvirksomheden Engrospriser ApS henvender sig primært til B2B, men private har også mulighed for at handle hos dem. Med deres store viden inden for området og deres lave priser, så er de god samarbejdspartner. Siden deres start i 2008 har de haft som deres største fokus, at der skulle være tillid mellem dem og jer, som kunder. I kan altid forvente fair og professionel rådgivning, så I skal bare kontakte dem – de står klar til at tage i mod jer.