Oticon tilbehør til en bedre høreoplevelse – hver dag!

Oticon tilbehør til en bedre høreoplevelse – hver dag!

Vi lever i 2019. At være hørehæmmet bør ikke længere være en begrænsning. På relativt få år har vi gået fra store, synlige høreapparater til meget mindre og mere behagelige modeller, som man knap lægger mærke til. Men det er ikke kun designet, der har udviklet sig. Teknologien har i den grad også rykket sig, og i dag findes der virkelig fantastiske høreapparater på markedet, der gør en kæmpe forskel for rigtig mange menneskers hverdag.

Siden 1904 har Oticon været dedikeret til at udvikle holdbare og innovative høreløsninger, der forbedrer livet for hørehæmmede mennesker. Og du kan måske få meget mere ud af dine Oticon høreapparater, end du tror. På Japebo.dk finder du alt i Oticon tilbehør, som kan forbedre din brugeroplevelse og gøre din hverdag lettere.

Nemmere vedligeholdelse

Når du har høreapparater, ved du, at vedligeholdelse og skift af batterier er en fast del af at holde høreapparaterne velfungerende og gode. Og virkeligheden er jo nu engang sådan, at høreapparaternes trang til rensning eller batteriskift ikke altid kommer lige belejligt. På Japebo.dk finder du et stort udvalg af vedligeholdelse til dine Oticon høreapparater, både i form af renseservietter og -børster til farten og større rense- og tørresæt, til når du har bedre tid. Samtidig er Oticon batterier med lang levetid nemme at finde og skifte med deres farvekoder. Det gør det nemt for dig at finde de rigtige batterier, som du selvfølgelig også kan bestille på Japebo.dk.

Få noget ekstra med ConnectLine

ConnectLine er tilbehør til Oticon, der er specielt designet til at hjælpe i de hverdagssituationer, hvor din nedsatte hørelse kan være et problem.

Du kender måske situationen, hvor du og din familie ikke kan blive helt enige om, hvor højt fjernsynet skal være skruet op. Det er utroligt irriterende, når du ikke kan følge ordentligt med i dialogen, men det er også generende for din familie, der oplever at blive bombarderet med lyd. Her kan en Oticon TV-adapter hjælpe. Den sørger for, at lyden fra dit TV går direkte ind i dine høreapparater, og giver dig en langt bedre høreoplevelse, uden at din familie behøver skrue op.

Ovenstående er bare et lille udpluk af det store udvalg af Oticon tilbehør, du kan finde på Japebo.dk. Hop ind på hjemmesiden, og læs meget mere, eller kontakt en medarbejder på telefon: 80 20 80 90 eller e-mail: info@japebo.dk for at høre mere om dine muligheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *