Inspiration: 3 tips til overlevelsesturen

Overlevelse i naturen er lidt af en prøvelse, men det kan være en god måde for mange at prøve grænser af på. Du skal have det helt rigtige udstyr med, hvis du vil have de bedste odds i det fri, og derfor har vi i denne artikel samlet nogle gode bud på essentielt udstyr til dig, der skal ud i flere dage under åben himmel.

En slidstærk og vindtæt jakke

Det er ikke nødvendigvis billigt, hvis man skal have de bedste betingelser i naturen, men det er nødvendigt at købe visse ting. Eksempelvis er det vigtigt med en jakke, der er nem at navigere og bevæge sig i, og som samtidig er slidstærk og vindtæt til de mange typer af vejr, som du kan komme ud for. Her er Carinthia et godt mærke at gå med.

Et letvægtstelt

Du skal have et sted at sove, og hvis du gerne vil undgå regn og anden nedfald, så skal du have et letvægtstelt med på turen. Et normalt telt kræver for meget udstyr i pløkker og lignende, men et letvægtstelt, som mest bare er et dækken, kan du have med rimelig problemfrit i rygsækken, som selvfølgelig skal være stor nok til at have alle tingene med.

Du kommer langt med en kniv

Selvom du måske ikke er så komfortabel med en kniv, så kan det blive nødvendigt at skære dig fri af grene og andre elementer, som hænger fast i dit udstyr. Hvis dit udstyr ødelægges, vil du føle dig begrænset resten af turen, fordi du ikke kan bevæge dig rundt med samme mobilitet.