3 måder at få bedre lys i hjemmet på

Bedre lys i hjemmet kan være mange ting, men vi har i denne artikel samlet et par forskellige bud på, hvordan du kan få bedre lys derhjemme. Det behøves ikke nødvendigvis handle om mængden af lys, men den tilfredsstillelse, som du får ud af belysningen på den ene eller anden måde. Brug det til inspiration, eller tag rådene direkte til dig – du bestemmer selv.

Gode mærkevarer

For nogle er god belysning, når det bliver til et designelement i hjemmet. Og lad os være helt ærlige: Lamper er designelementer, som har en stor dekorativ effekt udover at lyse godt op. Hvis du er til designervarer, så vælg eksempelvis noget som Frandsen, der er et dansk brand med en lang historie bag sig. Der findes et utal af forskellige mærkelamper, som du kan gå med.

Installer loftbelysning

Hvis du har et godt budget at arbejde med, og du gerne vil have mere lys ind i hjemmet, så du kan med et loftsvindue med elektronisk åbning virkelig byde sommeren velkommen. Det giver en helt anden fornemmelse til rummet, og du kan med åbningen også få luft ind, når det er nødvendigt. Med en smart sensor kan vinduet selv lukke, når det begynder at regne.

Lyse vægge

Dine vægge og dine farver på væggene har en indirekte effekt på, hvordan du oplever lyset i rummet. Hvis du oplever, at du ikke får nok lys ind, kan du derfor vælge at male væggene i lysere farver, som tager bedre imod lyset og giver rummet en helt anden fornemmelse. Det er ofte billigere end at installere mere lys.